Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Kisokos OEntoettvas Racs Mini

Inspirație pentru casa și grădina ta

Aveți întrebări despre colectarea și gestionarea apei din jurul și din interiorul casei? Până acum nu știați la cine să apelați pentru sfaturi și idei? În blogul nostru, Inspiration by ACO, vom împărtăși sfaturi și sugestii utile. Pentru a facilita adaptarea la produsele noastre, am structurat articolele în trei categorii în funcție de aplicația pentru care pot fi utilizate produsele: în baie, în casă și în grădină. Dacă totuși nu ați primit un răspuns pentru subiectul care vă interesează, scrieți-ne un mesaj aici.

Vă dorim lectură plăcută și spor la inspirație!

Care dintre acestea este o metodă mai practică? Dar care este mai sănătoasă? Un duș rapid sau o baie fierbinte este cu adevărat mai eficientă?

Citește mai mult...

Există o varietate de rigole de duș în magazinele de specialitate. În plus față de aceasta, prețurile variază foarte mult. Dar ce determină diferența de preț uneori semnificativă între produse? Merită să alegeți un produs mai scump?

Citește mai mult...

Ce înseamnă o margine de gresie? De ce o rigolă de duș din oțel inoxidabil este mai bună decât una din plastic? Ce sunt scurgerile? În acest articol încercăm să clarificăm concepte legate de colectarea apei din baie.

Citește mai mult...

Corp inferior confluent hidroformat, gardă hidraulică detașabilă și opțiune de nivelare. Acestea sunt o parte dintre cele mai importante caracteristici ale rigolei de duș ACO ShowerDrain C.

Citește mai mult...

Din nou, ne gândim la o problemă aparent simplă la prima vedere: curățarea rigolei de duș. Nu contează detergentul folosit, ci cât de des este curățată rigola.

Citește mai mult...

Care este diferența dintre cele două soluții? În ce situație putem alege una? Dar pe cealaltă?

Citește mai mult...

În cazul unui duș walk-in, proiectarea pantei este o adevărată provocare. Profilul de compensare a pantei, ACO ShowerStep, este o soluție discretă , care asigură scurgerea corectă a apei.

Citește mai mult...

În ce cazuri este mai bine să alegeți un duș tip walk-in și când devine cabina de duș o soluție mai bună?

Citește mai mult...

Există mai multe opțiuni pentru instalarea unei rigole de duș. O putem monta chiar la intrarea în duș sau lipită de perete. Dar care este cea mai bună și mai eficientă soluție?

Citește mai mult...

Cum ne protejăm casa împotriva spargerilor?

Unul dintre cele mai mari coșmaruri ale oamenilor este că în absența lor persoanele străine pot pătrunde în interiorul casei și le pot lua bunurile de valoare. Există multe modalități de a vă proteja împotriva spargerilor.

Citește mai mult...

Iarna ventilăm pentru o perioadă scurtă de timp. Motivul este simplu, nu ne dorim să schimbăm căldura din interior cu aerul rece de afară. Care ar fi soluțiile?

Citește mai mult...

Ultimele tehnologii în materie de materiale de construcții ne arată că a devenit ușor să avem lumină naturală în încăperile construite sub nivelul solului. Curțile de lumină ACO Therm® au această sarcină pe care o îndeplinesc cu succes.

Citește mai mult...

Covorașul aflat în fața intrării casei este un element estetic, pe lângă funcția de curățare pe care o are. Ștergătorul de picioare cu tavă încorporată îndeplinește ambele funcții. Intrarea are un aspect elegant, iar murdăria este îndepărată.

Citește mai mult...

Zona de la intrarea în casă este o parte importantă și personală deoarece multe din lucrurile folosite zilnic pot fi găsite aici. Intrarea și împrejurimile sale nu trebuie să fie doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și practice pentru a ne depozita cu ușurință obiectele.

Citește mai mult...

Ați optat pentru instalarea unei curți de lumină și astfel, ați obținut lumină naturală în spațiul de la subsol. Însă, cum putem proteja interiorul curții de lumină astfel încât pătrunderea luminii să nu fie obturată și totodată, să putem păstra un aspect exterior plăcut?

Citește mai mult...