Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Rigola de duș ACO ShowerDrain C într-o nouă variantă

Un element esențial al băilor cu design fără bariere

Corpul inferior confluent hidroformat, gardă hidraulică detașabilă și cu o înălțime de montaj de 69 mm de la partea inferioară a rigolei până la cota finală a pardoselii. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale noii versiuni ACO ShowerDrain C.


Noua variantă a rigolei de duș ACO ShowerDrain C este realizată printr-un nou proces numit hidroformare. În timpul procesului, tubul este transformat într-o formă complexă, tridimensională. Sudurile din fabrică asigură etanșeitatea perfectă. De asemenea, gardă hidraulică antimiros este compusă din două părți detașabile. Îndepărtarea acesteia este mai simplă și mai igienică decât varianta anterioară, datorită pieselor încorporate. Prin simpla îndepărtare a gărzii hidraulice aveți acces la sistemul de conducte pentru o întreținere ușoară. Știm că fiecare baie este diferită și condițiile de instalare sunt la fel de variate, iar la ACO, experiența acumulată ne ajută să găsim soluții pentru fiecare provocare de montaj. Având în vedere acest lucru, ACO ShowerDrain C vine cu un sistem de reglaj al înălțimii, cea mai mică înălțime de instalare fiind de 69 mm.

Celelalte elemente ale rigolei de duș au rămas neschimbate. Produsele ACO se caracterizează printr-un design de înaltă calitate, care este prezent și în cazul rigolelor de duș ACO ShowerDrain. Pe lângă durabilitatea produsului, materialul de bază din oțel inoxidabil asigură și o igienă adecvată, datorită rezistenței la agenții de curățare și dezinfectare chiar și la temperaturi ridicate. Rigola de duș poate fi comandată cu flanșă orizontală, flanșă de perete sau fără flanșă. Sunt disponibile variante de rigole cu descărcare orizontală sau verticală. Cu toate acestea, cel mai spectaculos element este în continuare grătarul, pentru că este partea cea mai vizibilă a rigolei și poate deveni un element de design special după instalare. Gama variată de grătare este, de asemenea, o caracteristică importantă a rigolei de duș ACO ShowerDrain C.