Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Capace de protecție cu design special pentru curți de lumină

Ați instalat o curte de lumină ACO Therm și astfel, ați obținut lumină naturală în spațiul de la subsol. Însă, cum putem proteja interiorul curții de lumină astfel încât pătrunderea luminii să nu fie obturată și totodată, să putem păstra un aspect exterior plăcut? Soluța vine tot din partea familiei de produse ACO Therm.

Este tot mai des întâlnit cazul caselor mai vechi care, pe măsură ce familia crește, cerințele de mărire a spațiului nu întârzie să apară, astfel subsolul intră în renovare. În această situație, dintr-un spațiu de depozitare, subsolul devine spațiu de locuit, dormitor sau birou. Pentru construcțiile noi, încăperile aflate subteran sunt proiectate cu funcția de spațiu de locuit încă de la început. Fără îndoială că cea mai bună soluție în acest caz este instalarea acestor sisteme care să furnizeze lumină naturală. Starea de spirit va fi vizibil îmbunătățită sub influența luminii naturale redate de curțile de lumină ACO Therm.

Este recomandat să acoperiți partea superioară a curții de lumină cu un astfel de capac de protecție pentru că astfel împiedicați pătrunderea murdăriei, a frunzelor și a ramurilor în interiorul acesteia. Chiar și așa, e posibil să nu vă mulțumească un simplu grătar de protecție. Într-un fel sau altful, simțul estetic va interveni și în aici. De exemplu, curtea de lumină este montată sub terasă. Aspectul exterior este deosebit de important pentru că ne dorim un design unitar pe care nu îl putem întrerupe dacă optăm pentru un grătar nepotrivit.

Capacele de protecție ACO Therm răspund chiar și celor mai exigente cerințe de design și funcționalitate. Gama de produse oferă mai mult decât o acoperire. Pe lângă lumina naturală oferită spațiului de la subsol, capacele pot fi elemente de design pentru terasă sau curte. Datorită sistemului modular, puteți face nenumărate combinații. Mai mult, finisajul pardoselii terasei poate fi inserat în rama capacului de protecție, astfel veți obține un aspect armonios. Suprafața antiderapantă și oțelul inoxidabil de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață cu un design sigur.

Capace de protecție ACO Vario

Avantajele produsului
  • Design exterior special

Opțiuni de protecție: doar sticlă, sticlă combinată cu un grătar din oțel inoxidabil sau o soluție personalizată.

  • Suprafață antiderapantă

Clasa R9

  • Suprafață cu sticlă securizată

Suprafața cu sticlă are o grosime de 34mm, este izolată fonic și rezistentă la fluctuațiile de temperatură

  • Capacitate de preluare a sarcinilor

Curțile de lumină ACO Therm și capacele de protecție sunt destinate traficului pietonal.

  • Acoperire

Muchiile exterioare ale curții de lumină cu acoperite în totalitate de rama capacului de protecție.

  • Dimensiuni

​​​​​​​ Sunt disponibile următoarele dimensiuni: 400x1000 mm, 400x1250 mm, 600x1000 mm și 600x1250 mm.


Produs premiat

Capacele de protecție ACO Vario au câștigat premiul PLUS X în Germania pentru calitate, facilitate în utilizare și funcționalitate. Toate cele trei aspecte sunt o adevărată recunoaștere a produslui și a muncii de dezvoltare din spatele acestuia.


Unic

Capacul de protecție ACO Vario este la fel de special și unic ca fiecare terasă deoarece poate fi realizat conform ideilor noastre.

Flexibil

Posibilitățile sunt nenumărate: de la variante prefabricate până la cele personalizate. Puteți alege din diferite materiale, dimensiuni și modele.

Elegant

Capacul de protecție își găsește locul în designul complet al oricărei terasei.

Dacă aveți întrebări despre capacele de protecție ACO Vario, vă rugăm să contactați un consultant ACO sau să ne trimiteți un e-mail.