Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Tot ce trebuie să știi despre ștergătorul de picioare Vario

Covorașul aflat în fața intrării casei este un element estetic, pe lângă funcția de curățare pe care o are. Ștergătorul de picioare cu tavă încorporată îndeplinește ambele funcții. Intrarea are un aspect elegant, iar murdăria este îndepărată. În acest articol vom afla ce face ștergătorul de picioare cu tavă să fie atât de special.

Zona de intrare este cartea de vizită a casei. La prima vedere, musafirii își formează o părere despre această zona și prin ea, o primă impresie despre noi. Covorașul de la intrare este unul dintre primele lucruri pe care le observă oricine. Atunci când alegeți un ștergător de picioare, este recomandat să luați în considerare cantitatea de murdărie din exterior pe care o aduceți când intrați în casă, în special în anotimpurile toamnă – iarnă. Majoritatea covorașelor de picioare sunt fabricate dintr-un material gros care se usucă și devine greu de curățat. Cu ajutorul ștergătorului de picioare cu tavă încorporată, puteți pune capăt acestor problemelor. Designul grătarului oferă cea mai mare eficiență de curățare. Tava ștergătorului colectează apa și murdăria, care pot fi îndepărtate cu ușurință. Partea superioară a ștegătorului se curăță foarte simplu, iată mai jos pașii:


Dacă vrem să mergem puțin mai departe și nu este suficient doar covorașul de exterior, putem monta unul și în interiorul casei. Căptușeala interioară, deși are un aspect asemănător, îndepărtează, de asemenea, murdăria reziduală și pe cea fină de pe talpa încălțămintei. Datorită înălțimii reduse de instalare a tăvii, aceasta poate fi instalată în orice tip de finisaj.

Un avantaj suplimentar al ștergătoarelor încorporate este că nu se mișcă în timpul utilizării, eliminând astfel murdăria mai eficient. Nu există margini sau suprafețe proeminente, intrarea poate fi proiectată fără obstacole.

Videoclip instalare ștergător de picioareAm răspuns la cele mai frecvente întrebări adresate despre ștergătorul de picioare ACO Self Vario Indoor și Outdoor.

Nu este necesar, dar este posibil. Apa de pe încălțăminte va intra în tavă, care poate fi golită de asemenea.


Sunt disponibile grătare din oțel zincat, din aluminiu cu benzi textile cauciucate sau cu inserție de cauciuc negru.


Nu este necesar ca tava să fie încorportată în beton. Se montează rama de aluminiu cu înălțime de 12 mm și se acoperă cu grătarul. În acest fel, veți avea un covoraș fix și ușor de curățat.


Nu este aceeași dimensiune pentru un singur produs, dar prin montarea a două ștergătoare unul lângă celălalt, se poate crea cu ușurință dimensiunea dorită.


Da, puteți cumpăra alt grătar în orice moment, chiar și cu un alt tip de material.


Pentru orice intrare unde nu există trafic auto. Covorașele sunt proiectate special pentru traficul pietonal.


Ștergătorul de picioare ACO Vario este compus din tavă, ramă și grătar.


În cazul în care tava ștergătorului pentru exterior nu se potrivește în ordinea stratului, se poate folosi pentru fixare rama de aluminiu de 26mm înălțime.


Dacă aveți întrebări despre ștegătoarele de picioare ACO Self Vario, vă rugăm să ne contactați.