Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Cum putem amenaja holul casei?

Zona de la intrarea în casă este o parte importantă și personală deoarece multe din lucrurile folosite zilnic pot fi găsite aici. Intrarea și împrejurimile sale nu trebuie să fie doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și practice pentru a ne depozita cu ușurință obiectele. Din acest motiv, este important să luați în considerare proiectarea acestei zone cu atenție. Primul nostru sfat este să faceți o listă cu toate articolele de la aveți nevoie în hol.

Noi am început deja o astfel de listă care, sperăm să fie de ajutor atunci când începeți să vă gândiți la ceea ce aveți cu adevărat nevoie la intrarea în casă.

Listă pentru amenajarea holului

  • Cuier sau mic șifonier pentru haine
  • Dulap pentru încălțăminte
  • Scaun / banchetă
  • Masă
  • Oglindă
  • Suport pentru chei
  • Ștergător de picioare pentru interior

Sfat: Pentru o curățare eficientă, combinați ștergătorul de picioare din exterior cu cel din interior.


La intrare, asigurați-vă că aveți un șifonier sau cel puțin un cuier, care va oferi un spațiu pentru geci și paltoane. Șifonierul ar trebui să dispună de spații de depozitare suficiente ori un simplu cuier montat pe perete sau de sine stătător. Imaginația și gusturile sunt cele care decid ce soluție să alegeți.


Acesta este util mai ales atunci când locuiesc mai multe persoane sau atunci când aveți mulți invitați. Cu încălțămintea organizată într-un dulap, holul arată mai ordonat și va fi mai ușor de menținut curat.


Un scaun sau o bancă la intrare va oferi un confort tuturor membrilor atât înainte de a ieși din casă, cât și la întoarcere. De asemenea, scaunul poate fi util atunci când vă întoarceți de la cumpărături cu multe pungi sau de ce nu, un loc permanent pentru genți.


Desigur, înainte de a ieși din casă ne vom arunca o ultimă privire asupra look-ului final pentru a fi totul în regulă pentru ziua respectivă. Pe lângă utilitatea ei, oglinda este un element de design care dă senzația de spațiu mai mare.


O măsuță lângă intrare va depozita lucrurile de zi cu zi, cum ar fi cheile, căștile, lesele pentru câini, listele de cumpărătoru sau orice alte obiecte de dimensiuni mici de care avem nevoie zi de zi.


Foarte util atunci când există mai multe rânduri de chei, nimeni nu își dorește să le caute în momentele în care ne grăbim. Putem folosi un breloc tradițional, dar creativitatea noastră ne poate ajuta să găsim soluții unice.


Covorașul interior este în completarea celui din exteriorul casei, deoarece va îndepărta și cea mai fină murdărie rămasă pe pantofi. Ștergătoarele de picioare sunt foarte utile, mai ales atunci când afară este vreme ploioasă. În același timp, oferă o imagine uniformă exteriorului și interiorului intrării, creând o conexiune între ele.